Hyppää sisältöön
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Kiinteistörahastot
  • Salkunhoito

ESR Fennica Toimitilat I: Salkunhoito

Sijoita suursijoittajan matkassa

Fennia on institutionaalinen kiinteistösijoittaja, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa vakuutusyhtiön viisaudella, yli sadan vuoden kokemuksella. Fennia on itse rahaston suurin sijoittaja.

Rahastolla on apunaan ammattimaisista sijoittajista ja ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva sijoitusneuvosto. Rahastojen salkunhoidosta, sijoituspäätösten teosta ja ostettavien kohteiden analysoinnista vastaavat kiinteistösijoittamisen ammattilaiset.

Heikki Palmu (DI, KJs) toimii rahastonhoitajana Fennica Toimitilat I -erikoissijoitusrahastossa vastaten koko rahaston toiminnasta. Hänellä on yli 5 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnan johtamisesta pörssinoteeratussa kiinteistösijoitusyhtiössä ja lähes 15 vuoden kokemus mm. vuokrausliiketoiminnasta, kiinteistökehityksestä sekä kiinteistötransaktioista. Aikaisemmin Palmu on toiminut mm. aluepäällikkönä ja kiinteistöasiantuntijana.

Niklas Sopanen (KTM) toimii Fennia Varainhoidon business controllerina vastaten Fennica Toimitilat I -erikoissijoitusrahaston taloushallinnosta ja raportoinnista. Hänellä on lähes 8 vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä ja kiinteistöjen taloushallinnosta. Sopanen on aikaisemmin toiminut tilintarkastuksen ja talouskonsultoinnin asiantuntijana.

Tiia Vuolle (KTM) toimii Fennica Toimitilat I-erikoissijoitusrahaston asset managerina vastaten rahaston kohteiden ylläpidon johtamisesta ja vuokrauksesta. Hänellä on yli 6 vuoden kokemus vuokraustoiminnasta kiinteistöalalla sekä yli 15 vuoden kokemus tehtävistä myynnin, markkinoinnin ja asiakkaiden parissa. Aikaisemmin hän on toiminut mm. avainasiakaspäällikkönä sekä markkinointipäällikkönä.

Heidi Ketolainen (OTK, VTK, VT) toimii Fennia Varainhoidon laki- ja hallintojohtajana vastaten myös Fennica Toimitilat I:n juridiikasta. Hänellä on runsaan 15 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnan juridiikasta. Aikaisemmin Ketolainen on toiminut mm. asianajotehtävissä, rakennusyhtiön perustajaurakoinnista vastaavana lakimiehenä sekä ollut perustamassa ja hoitamassa asuntotonttirahastoja.

Elina Puhakainen (DI) vastaa Fennica Toimitilat I -erikoissijoitusrahaston lainaneuvotteluista ja vieraan pääoman järjestelyistä. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnasta sen eri osa-alueilta. Puhakainen on aikaisemmin toiminut rahastonhoitajana Fennica-rahastossa ja analyytikkona eri kiinteistörahastoissa, vastannut varainhoitajana kansainvälisistä kiinteistösijoitusasiakkuuksista sekä osallistunut johtoryhmätyöskentelyyn mm. kiinteistörahastoissa.

Timo Valkama (OTM, VT), Head of Transactions, vastaa Fennia Varainhoidon hallinnoiman kiinteistöomaisuuden, mukaan lukien Fennica-erikoissijoitusrahastojen, transaktioprosesseista. Valkamalla on laaja yli 8 vuoden kokemus kiinteistöalalta sekä kiinteistösijoittamisen juridiikasta. Aikaisemmin hän on toiminut mm. pörssinoteeratun rakennusyhtiön kiinteistötransaktioista ja hankekehitysprojekteista vastaavana lakimiehenä sekä asiantuntijatehtävissä lakitoimistossa.

Fennia Varainhoidon erikoissijoitusrahastojen hallinnoinnista, salkunhoidosta ja markkinoinnista vastaa Fennia Varainhoito Oy.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja