Hyppää sisältöön
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Kiinteistörahastot
  • Rahaston merkintä ja lunastus

ESR Fennica Toimitilat I: Rahaston merkintä ja lunastus

Ennen merkinnän tekemistä tutustu rahaston

avaintietoesitteeseen, sääntöihin ja rahastoesitteeseen
.

Merkitse verkossa

Merkitse rahastoa kirjautumalla Fennia Varainhoidon Oma Fenniaan.

Kirjaudu Oma Fenniaan

Ota yhteyttä

Merkintää varten voit olla yhteydessä joko suoraan varainhoitajiimme tai soittaa asiakaspalveluumme p.

.

Rahasto-osuuksien merkintäajankohdat

Rahasto-osuuksia voi merkitä vähintään neljä kertaa vuodessa maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun viimeisenä pankkipäivänä.
Seuraavat merkintäpäivät ovat:

  • 30.9.2020
  • 31.12.2020

Merkintätoimeksianto tulee olla toimitettu sekä varojen tulee olla todennettavissa rahaston merkintätilillä merkintäpäivänä.

Huom! Mikäli merkintätoimeksianto tai varojen siirto viivästyy merkintäpäivästä, toteutetaan merkintä seuraavana merkintäpäivänä.

Vakuutukseen liitettyjen sijoitusten osalta noudatetaan edellä esitetystä poikkeavia määräaikoja. Tältä osin pyydämme olemaan yhteydessä asiantuntijoihimme.

Rahasto-osuuksien lunastusajankohdat ja toimeksiannot

Lunastusajankohdat ovat vuosittain ensimmäisen ja kolmannen kvartaalin lopussa, maaliskuun ja syyskuun viimeisenä pankkipäivänä. Seuraava lunastuspäivä on:

  • 30.9.2020

Lunastustoimeksianto tulee olla toimitettuna Fennia Varainhoitoon viimeistään lunastuspäivänä.

Rahaston arvo julkistetaan viimeistään 15. pankkipäivänä lunastuspäivän jälkeen. Tähän arvoon tehdyt lunastukset maksetaan asiakkaille viipymättä heti arvonlaskennan suorittamisen jälkeen, jos rahastolla on riittävästi käteisvaroja.

Jos rahasto joutuu realisoimaan omaisuuttaan lunastuksen toteuttamista varten, määräytyy osuuden arvo omaisuuden realisointihetkeä lähimmän seuraavan arvonlaskentapäivän rahasto-osuuden arvon mukaan, joka voi olla enintään 6 kuukauden päässä lunastuspäivästä.

Lunastukset tulee ilmoittaa mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen, jolloin salkunhoidolla on aikaa reagoida ja asiakas myös saa varat mahdollisimman nopeasti.

Yli 5 miljoonan euron lunastukset

Lunastustoimeksianto on tehtävä 6 kuukautta ennen lunastuspäivää, jonka jälkeen rahastolla on 6 kuukautta aikaa toteuttaa lunastus.

Mikäli seuraava lunastuspäivä on ennen kuin edellä mainittu kuuden (6) kalenterikuukauden jakso on päättynyt, ja rahastolla on kyseisenä lunastuspäivänä riittävästi käteisvaroja lunastuksen toteuttamista varten, Fennia Varainhoidon hallituksen on harkintansa mukaan mahdollista sallia rahasto-osuuksien lunastaminen erillisellä päätöksellä kyseisen lunastuspäivän arvoon ja maksaa lunastuksesta saatavat varat rahasto-osuudenomistajan osoittamalle pankkitilille siitä huolimatta, ettei lunastustoimeksiannon antamista edeltävä kuuden (6) kalenterikuukauden jakso ole vielä päättynyt. Tämä sillä edellytyksellä, ettei lunastus loukkaa rahasto-osuudenomistajien yhdenvertaisen kohtelun vaatimusta ja on kaikkien osuudenomistajien etu.

Huom! Mikäli lunastustoimeksianto viivästyy siirtyy se seuraavalle lunastuspäivälle.

Tarkemmat tiedot ovat saatavilla rahastoesitteessä, säännöissä ja lunastuslomakkeessa.

Vakuutukseen liitettyjen sijoitusten osalta noudatetaan edellä esitetystä poikkeavia määräaikoja. Tältä osin pyydämme olemaan yhteydessä asiantuntijoihimme.

Rahaston hallinnointi ja markkinointi

Fennica Toimitilat I -erikoissijoitusrahastoa hallinnoi Fennia Varainhoito Oy, y-tunnus 2392951-7, Mikonkatu 9, 00100 Helsinki, puh. 010 503 7990. Merkintöjen ja lunastusten vastaanottajana toimii Fennia Varainhoito Oy.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja