Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fennias samhällsansvar
  • Samarbete för likvärdighet

Socialt ansvar – samarbete för likvärdighet

Jämlikhet och likvärdighet är viktigt för oss. För att främja båda dessa samarbetar vi ständigt med olika organisationer, vars arbete gör vårt samhälle till en bättre plats.

HelsingforsMission

Vi har stöttat HelsingforsMission sedan 2004. HelsingforsMission är en organisation inom socialsektorn som manar finländarna att kämpa för de bortglömda i samhället – mot ensamheten. Organisationen fungerar bland seniorer, ungdomar, barnfamiljer och specialgrupper. HelsingforsMission har inemot 90 anställda och över 700 volontärer.

Läs mer om HelsingforsMission →

Finlands Paralympiska Kommitté

Finlands Paralympiska Kommitté utvecklar och koordinerar handikappidrott på toppnivå. Organisationen främjar i all sin verksamhet jämlikhet inom idrott och möjligheten att nå internationell framgång inom toppidrott i de olympiska sommar- och vinterspelen.

Läs mer om Finlands Paralympiska Kommitté →

Bild: Finlands Paralympiska Kommitté/Riku Valleala

Juldonation från Fennias personal

Fenniakoncernen reserverar varje år en summa som ges som personalens julgåva till välgörande ändamål. Fennias personal valde efter omröstning att skänka julgåvan 2020 till föreningen Hope, som hjälper barnfamiljer som har det svårt ekonomiskt eller är i kris.

Hope ry ger konkreta varudonationer samt stöttar hobbyer och upplevelser för att hjälpa barn och barnfamiljer som har ekonomiska svårigheter eller är i kris. Hope ry:s tema för
2021 är att stötta barns möjligheter till hobbyer.

Tidigare år har Fennias personal gett julgåvan bland annat till MIELI rf, Rädda Barnen rf och Cancerstiftelsen.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderFenniakoncernenLediga jobbBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänsten