Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fennias samhällsansvar
  • Samarbete för likvärdighet

Socialt ansvar – samarbete för likvärdighet

Jämlikhet och likvärdighet är viktigt för oss. För att främja båda dessa samarbetar vi ständigt med olika organisationer, vars arbete gör vårt samhälle till en bättre plats.

HelsingforsMission

Vi har stöttat HelsingforsMission sedan 2004. HelsingforsMission är en organisation inom socialsektorn som manar finländarna att kämpa för de bortglömda i samhället – mot ensamheten. Organisationen fungerar bland seniorer, ungdomar, barnfamiljer och specialgrupper. HelsingforsMission har inemot 90 anställda och över 700 volontärer.

Finlands Paralympiska Kommitté

Finlands Paralympiska Kommittés uppgift är att utveckla och koordinera finsk paraidrott från hobbyverksamhet med låg tröskel ända fram till internationell toppidrott.

Vi har samarbetat med Paralympiska kommittén sedan 2019 med idrottarnas försäkringar och vi är med och stöder paraidrottens framtida stjärnors resa. Vårt samarbete främjar jämlikhet och jämställdhet. För oss är det viktigt att heja på de unga idrottarna på deras resa mot egna topprestationer – varthän resan leder. De unga har framtiden framför sig, och vi anser att det inte finns bara en möjlig framtid utan många framtida möjligheter.

Bild: Finlands Paralympiska Kommitté/Riku Valleala

Juldonation från Fennias personal

Fenniakoncernen reserverar varje år en summa som ges som personalens julgåva till välgörande ändamål. I år 2022 valde de Fennias anställda att donera gåvan till MIELI rf.

MIELI rf är världens äldsta medborgarorganisation inom psykisk hälsa. MIELI rf är verksam runtom i landet genom 54 lokala medlemsorganisationer. I verksamheten deltar över 150 yrkespersoner och nästan 4 000 frivilliga.

De Fennias anställda valde mottagaren av juldonationen genom omröstning. Tidigare år har Fennia gett juldonationen bland annat till Cancerstiftelsen och Hope ry.

Lisää aiheesta

Förmåner för kunder i Danske Förmånsprogram och för Private Banking Access-kunder

Lue lisää
Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor