Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • ESR Fennica Toimitilat I osti liikekiinteistön Espoosta

ESR Fennica Toimitilat I osti liikekiinteistön Espoosta

3.12.2019

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 3.12.2019 ostanut KOy Espoon Suomalaistentie 5 kiinteistön Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:ltä.

Espoon Suomenojalla sijaitseva vuonna 2015 valmistunut kohde on täyteen vuokrattu, ja sen päävuokralaiset ovat XXL Sports & Outdoor, Autovaraosa Fixus - Espoo, Tekno-Rengas ja Fysioline Evo. Kohteen vuokrattava pinta-ala on n. 8000 m2.

– Suomenojan alue on kehittynyt kaupallisesti hyvään suuntaan, ja olemme erittäin tyytyväisiä rahaston uusimpaan sijoitukseen. Kohteen käyttämästä sähköstä osa tuotetaan katolla sijaitsevilla aurinkopaneeleilla, ja rahaston vastuullisuuden näkökulmasta on hienoa, että energiantuotanto on hoidettu osittain uusiutuvilla luonnonvaroilla, kertoo Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Heikki Palmu.

– Kohteen myynti liittyy yhtiömme strategian mukaiseen kiinteistöportfolion kehittämiseen ja muokkaukseen, toteaa Julius Tallberg-Kiinteistöjen toimitusjohtaja Timo Valtonen.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy

Rahastonhoitaja Heikki Palmu
p. 040 545 0018
heikki.palmu@fennia.fi

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj

Toimitusjohtaja Timo Valtonen
p. 050 364 8737
timo.valtonen@tallberg.fi

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja