Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Löydät tältä sivulta tuoteryhmäkohtaisesti jaoteltuina linkit tuote-esitteisiin ja vakuutusehtoihin.

Tuotemateriaalien ruotsinkieliset versiot löydät vaihtamalla sivuston kielen sivun oikeasta yläkulmasta.

Huomaa, että tälle sivulle on koottu ajantasaisimmat, eli tällä hetkellä voimassaolevat versiot tuotemateriaaleista. Jos sinulla on vakuutussopimus Fenniassa, sopimuksesta riippuen omia vakuutuksiasi voivat koskea joko ajantasaisimmat tuotemateriaalit tai se versio tuotemateriaalista, joka oli voimassa, kun hankit vakuutuksen. Voimassaolevaa vakuutussopimustasi ja siihen liittyviä tuotemateriaaleja voit tarkastella Oma Fennia -palvelussa Vakuutukset-välilehdellä kunkin vakuutuksen kohdalla.

Ikoni - idea

Se, että tuotemateriaalien linkkien takaa löytyvät niiden ajantasaisimmat versiot tarkoittaa sitä, että kustakin materiaalista on esillä versio, joka on tällä hetkellä voimassa.

Esimerkiksi toukokuussa 2023 liikennevakuutuksen vakuutusehdosta on esillä versio, joka on sillä hetkellä voimassa, eli 1.1.2023 alkaen voimassaoleva versio. Jos vakuutusehtoa päivitetään myöhemmin siten, että uusin versio on voimassa 1.1.2024, tulee tällä sivulla olemaan tuosta päivämäärästä lähtien taas ajantasaisin versio, eli nykyisen 1.1.2023 alkaen voimassaolevan sijasta 1.1.2024 alkaen voimassaoleva versio.

Yritysvakuutusten tuotemateriaalit löydät täältä <linkki yr-puolelle tehtävään omaan sivuun>

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet