Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
 • Etusivu
 • Edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat rakentaneet pk-yrittäjän tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden, joka kattaa yrittäjän henkilöturvaan, yrityksen työntekijöihin, omaisuuteen ja toimintaan sekä ajoneuvoihin liittyviä riskejä. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin.

Fennia ja Suomen Yrittäjät ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Kokemus yritysvakuuttamisesta ja vahva fokus yrittäjyyteen takaavat sen, että saat käyttöösi parhaat yritysvakuuttamisen asiantuntijat ja kokonaisvaltaiset edut. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon.

Tarjoamme seuraavat edut vuonna 2020 alkaviin vakuutuksiin.

Ota yhteyttä

Varmista oma ja henkilöstösi turva

 • Suomen Yrittäjien jäsenenä saat 50 prosentin alennuksen yrityksen sairauskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta, kun omavastuuajaksi on valittu vähintään 21 päivää. Alennus koskee sekä yksilöllisiä sairauskuluvakuutuksia että ryhmävakuutuksia. Yrityksen sairauskuluvakuutuksen voi ottaa sekä yrittäjälle että henkilöstölle.
 • Fennia-Henkiturva on vakuutus, jonka voit ottaa itsellesi ja yrityksesi henkilöstölle kuoleman ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta. Jäsenetuna tarjoamme pysyvän työkyvyttömyyden turvan korvaussummaan 20 prosentin korotuksen, kuitenkin enintään 100 000 euroa.

Turvaa yrityksesi omaisuus ja toiminta

Tarjoamme Suomen Yrittäjien pienille jäsenyrityksille (alle 10 henkilöä) valmiin, erikoishinnoitellun Yritysturva-ratkaisun joka sisältää seuraavat vakuutukset:

 • Oikeusturvavakuus, josta korvataan vakuutetulle lakimiehen käytöstä riita- ja rikosasioissa sekä riitaisissa hakemusasioissa aiheutuneita asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja, kun asia liittyy vakuutettuun toimintaan.
 • Toiminnan vastuuvakuutus, josta korvataan vakuutetussa toiminnassa toiselle aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja.
 • Tapaturmakeskeytysvakuutus, joka kattaa yrittäjän ja koko henkilöstön.
 • Yrityskeskeytysvakuutus, josta korvataan liiketoiminnan uudelleen käynnistämisestä aiheutuvia ylimääräisiä kuluja yhteensä 20 000 euroa enintään 12 kuukauden ajalta.
 • Riippuvuuskeskeytysvakuutus, josta korvataan vakuutuksenottajan suomalaisen asiakkaan, alihankkijan tai tavarantoimittajan vahingosta vakuutuksenottajalle aiheutuvia ylimääräisiä kuluja yhteensä 10 000 euroa enintään 12 kuukauden ajalta.
 • Omaisuusvakuutukset, jotka kattavat vakuutuspaikassa irtaimen käyttö-, vaihto- ja vieraan omaisuuden jälleenhankinta-arvoistaan, ehtojen rajoitukset huomioon ottaen. Vakuutuspaikalta poissa oleva käyttöomaisuus on vakuutettuna 2 000 euroon asti (esim. kannettava tietokone).

Tarjoamme lisäksi yrityksen ottamiin matkatavaravakuutuksiin laajennuksen, josta korvataan myös matkatavaran katoaminen, unohtaminen ja häviäminen enintään 500 euroon saakka matkaa kohden.

Suuremmille yrityksille suosittelemme yksilöllisesti mitoitettuja Yritysturva-ratkaisuja.

Rahanarvoisia etuja ajoneuvojen sekä kodin ja perheen vakuutuksiin

 • 30 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaan Fenniakaskoon sekä Premiumkaskoon.
 • 30 %:n alennus yksityiskäyttöisen pakettiauton laajaan Fenniakaskoon.
 • 70 %:n lähtöbonus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaan Fenniakaskoon ja Premiumkaskoon, jos autosi kolarivakuutuksen perusteella ei ole korvattu vahinkoja kahteen edelliseen vuoteen.
 • Ilmainen lasivakuutus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaan kaskoon 100 euron omavastuulla.
 • 20 %:n alennus useimmista kotiisi liittyvistä vakuutuksista.
 • Ehdollinen omavastuu koti- ja huvilavakuutukseen: Jos vahingon määrä ylittää valitun omavastuun niin omavastuuta ei vähennetä maksettavasta korvaussummasta.
 • Hole in one -vakuutus.

Hyödynnä etusi

Lähetä yhteydenottopyyntö

Työeläkevakuutuksissa kumppanimme on Elo, Suomen suosituin yrittäjien työeläkevakuuttaja.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elossa uskotaan siihen, että hyvä kasvattaa hyvää, ja että hyvinvoiva työyhteisö on edellytys yrityksen kasvulle.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista HenkilöasiakkaatMedialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja