Edut INFRA ry:n jäsenille

Infra-turva

Fennia ja INFRA ry ovat rakentaneet toimialallesi sopivan vakuutuskokonaisuuden, INFRA-turvan. INFRA-turva kattaa yrityksen oikeusturvaan, vastuuseen, omaisuuteen ja työkoneisiin sekä henkilöstön sairastumiseen liittyviä riskejä.

Hyödynnä nyt jäsenetusi ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon.

INFRA-turvan sisältö pähkinänkuoressa

  • Takausvakuutus sisältää pankkitakaukseen verrattavan sitoumuksen esimerkiksi urakkasopimuksen täyttämisestä. Se on edullinen ja vaivaton tapa hoitaa työ- ja takuuajan takaukset ilman erillistä järjestelypalkkiota.
  • Oikeusturvavakuutus auttaa varautumaan tilanteeseen, jossa yritys voi tarvita lakimiehen palveluita riita-, hakemus- tai rikosasiassa.
  • Normaalia laajempi vastuuvakuutusturva. Toiminnan vastuuvakuutuksen lisäksi edullinen louhintavastuuvakuutus sekä henkilö- että esinevahinkojen varalta.
  • Ajoneuvonosturin ja kurottajan taakkavakuutus kattaa taakan noston tai noston ja siirron sen mukaan, minkä laajuinen vakuutus on valittu.
  • Rikkovakuutuksissa vahingon määrästä tehtävä ikävähennys tehdään toisen käyttövuoden sijaan vasta kuudennen käyttövuoden päättymisen jälkeen.
  • Yrityksen sairauskuluvakuutus korvaa sairauden tai tapaturman aiheuttamia hoitokuluja siltä osin, kun ne eivät kuulu yrityksen työterveyshuoltosopimukseen tai lakisääteinen vakuutus ei niitä korvaa.
  • Omavastuuetu moottorityökoneiden palovahingoissa.

Tutustu INFRA-turvaan ja hyödynnä etusi

Tarkempaa tietoa INFRA-turvan eduista saat esitteestä.

Tutustu myös Infra ry:n jäsenyritysten vastuuvakuutusoppaaseen.

Tutustu myös muihin vakuutuksiimme:

Yrityksen vakuutukset

Kotitalouksien vakuutukset

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

 Tulosta