Loukkaannuin liikenneonnettomuudessa

Toimi näin

  • Ota ylös toisen osapuolen rekisteritunnus ja yhteystiedot.
  • Kirjaa itsellesi tiedot vahinkopaikasta ja tapahtumien kulusta.
  • Pyydä poliisi vahinkopaikalle.
  • Jos vastapuoli on syyllinen, varmista, että hän tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Hae korvaukset vahingosta vastuussa olevasta yhtiöstä.
  • Hoidon arviointia ja lääkärin ajanvarausta varten ota yhteyttä FenniaHoitajaan, p. 010 503 5000. Varmistat tällöin pääsysi parhaaseen mahdolliseen hoitoon. FenniaHoitajan tavoittaa puhelimitse joka päivä kello 7-23.
  • Korvattavuuteen ja maksusitoumuksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä Fennian korvauspalveluihin, p. 010 503 5022

Korvaako vakuutukseni?

  • Lakisääteisen liikennevakuutuksen perusteella korvataan liikennevahingossa aiheutuneet henkilövahingot.
  • Jos liikennevahinko sattuu työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa työntekijälle tai yrittäjälle, tehdään vahinkoilmoitus tapaturmavakuutusyhtiölle sekä liikennevahingosta vastuussa olevaan yhtiöön. Korvausasia käsitellään ensisijaisesti työtapaturmavakuutuksesta.

Katso tarkemmin, mitä kuluja liikennevakuutuksesta korvataan

Liikennevahinkolautakunnan sivuilta saat lisätietoa liikennevahinkojen korvausasioista

Hae korvausta

  • Oma Fennia -palvelussa, palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Jos vahinkoasiaasi on jo käsitelty Fenniassa, hae korvausta jatkokululomakkeella.

Lisätietoa

Löydät vakuutuskirjasi Oma Fennia -palvelusta. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Tietoa liikennevakuutuksesta

Tietoa vammautumisen tuoman elämänmuutoksen tueksi

Vakavan liikennevahingon jälkeen elämä muuttuu äkillisesti, ja arkeen tulee paljon uusia asioita. Saat sivuiltamme tietoa kuntoutumisesta, arjenhallinnasta, koulutuksesta sekä työhön ja vapaa-aikaan liittyvistä asioista äkillisen liikennevahingossa vammautumisen jälkeen.

Oikeus korvauksiin liikennevakuutuksen perusteella syntyy, kun hoidon, avun tai kuntoutuksen tarve on syy-yhteydessä korvattavaan vahinkotapahtumaan. Korvausasian käsittelyyn Fenniassa osallistuu korvausratkaisija, asiantuntija, lakimies ja asiantuntijalääkäri. Korvausratkaisumme perustuvat lakiin ja yleisesti hyväksyttyyn korvauskäytäntöön. Korvauspalvelumme on apunasi liikennevahinkoon liittyvissä asioissa.

 Tulosta