Fennian edut SAHK ry:n jäsenyhdistysten jäsenille

Edut SAHK ry:n jäsenyhdistysten jäsenille

Fennia ja Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto SAHK ry ovat neuvotelleet yhteistyöstä, josta sinä SAHKin jäsenyhdistyksen jäsenenä hyödyt merkittävästi.

Rahanarvoisia etuja vakuutuksiin

Fenniasta saat tarpeittesi mukaisen, kattavan turvan niin kodin, perheen, ajoneuvojen kuin yrityksenkin vakuutustarpeisiin. SAHK ry:n jäsenyhdistyksen jäsenenä voit hyödyntää seuraavat rahanarvoiset edut:

  • 70 %:n lähtöbonus Premiumkaskoon tai laajaan Fenniakaskoon
  • 20 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilö- tai pakettiauton laajan Fenniakaskon maksusta. Alennuksen saat myös vuokra-autovakuutuksesta sekä lasivakuutuksesta.
  • 15 % alennus Fenniaturvan vakuutuksista (alennus ei koske sairaskuluvakuutuksia).

Museo- ja harrasteajoneuvojen vakuutukset

Omistajalleen tärkeät harraste- ja museoajoneuvot kannattaa vakuuttaa asiaankuuluvasti. Fennian harraste- ja museoajoneuvovakuutuksilla turvaat oman ajoneuvosi vahinkojen varalta.

Liikennevakuutus on pakollinen kaikille liikenteessä käytettäville moottoriajoneuvoille, myös myös harraste- ja museoajoneuvoille. Se korvaa henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja.

Fennian harraste- ja museoajoneuvokasko tarjoaa lisäturvaa ja korvaa omalle ajoneuvollesi aiheutuneita vahinkoja. Voit itse valita vakuutuksen laajuuden ja omavastuun määrän.

Vakuutusta tehtäessä sovitaan yhdessä vakuutusmäärä, josta ajoneuvo on vakuutettu. Tarvitsemme autosta vähintään neljä kuvaa (moottoripyörästä kaksi kuvaa) jotta voimme arvioida ajoneuvon kuntoa. Kuvissa tulee näkyä rekisteritunnus, ajoneuvon molemmat puolet sekä sisätilat ja moottoritila. Voit myös toimittaa esimerkiksi Classic Data Oy:n tekemän arvion ajoneuvon arvosta.

Tarkempaa tietoa museo- ja harrasteajoneuvojen vakuutuksista saat esitteestä.


Tutustu myös muihin vakuutuksiimme:

Kotitalouksien vakuutukset

Yrityksen vakuutukset

Vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut.

Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia sekä varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.
 

 Tulosta